Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej sk GRZEGORZ MALINOWSKI Aneta Gwóźdź Piotr Górski Tomek Fajny Kamil Derewenda Agnieszka Kłys (2435 niezalogowanych)
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Elise napisał:
PJo napisał:
Andzia77 napisał:
Poszukuje doswiadczonego ciesle od zaraz..Caly dom w Bergen do remontu..

600 krh + mva i możesz dostać doświadczonego

Chyba troche przesadziles.
Mesterhus bierze 500,- za godzine i to wlacznie z MVA, w kazdym razie tu gdzie mieszkam.

Najpierw chca niewiadomo ile, a pozniej jecza, ze bankrutuja.

To normalna stawka wyjsciowa która można negocjować w zależności od kontraktu.
ale za 500kr z mva nie licz na doświadczonego cieśle,pl poniewaz ci biora ~230-260kr
wiec minimum za takiego to 500+mva stawka razy 1.8
A bankrutuja tacy którzy nie są w stanie dać gwarancji na swoją prace oraz ci co robia byle jak.
jeżeli masz dobra opinie to ludzie zapłacą te 600 bo wiedzą ze nic nie trzeba będzie poprawiać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
PJo napisał:
Elise napisał:
PJo napisał:
Andzia77 napisał:
Poszukuje doswiadczonego ciesle od zaraz..Caly dom w Bergen do remontu..

600 krh + mva i możesz dostać doświadczonego

Chyba troche przesadziles.
Mesterhus bierze 500,- za godzine i to wlacznie z MVA, w kazdym razie tu gdzie mieszkam.

Najpierw chca niewiadomo ile, a pozniej jecza, ze bankrutuja.

To normalna stawka wyjsciowa która można negocjować w zależności od kontraktu.
ale za 500kr z mva nie licz na doświadczonego cieśle,pl poniewaz ci biora ~230-260kr
wiec minimum za takiego to 500+mva stawka razy 1.8
A bankrutuja tacy którzy nie są w stanie dać gwarancji na swoją prace oraz ci co robia byle jak.
jeżeli masz dobra opinie to ludzie zapłacą te 600 bo wiedzą ze nic nie trzeba będzie poprawiać.

To czego jeszcze nie zwerbowales purpurowego krajana do swojej firmy? Przecierz to fachowiec nad fachowce, za te 175kr to by poszedł jak kot na drzewo, a firma biorąc jedyn pincet + mewuła miałaby wystarczającą przebitke I jeszcze więcej klientów...
Dodatkowo ludzi do pracy mógłby "pekaesm" wozić, a i wrazie czego konstrukcje gazem pospawać....

Zły, niedobry rodak.... :-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dodatkowo ludzi do pracy mógłby "pekaesm" wozić, a i wrazie czego konstrukcje gazem pospawać....

gazem? lepiej elektroda malinowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ZAKUTY ŁEB napisał:To czego jeszcze nie zwerbowales purpurowego krajana do swojej firmy? Przecierz to fachowiec nad fachowce, za te 175kr to by poszedł jak kot na drzewo...

...Zły, niedobry rodak.... :-P

Ja tobie odpowiem dlaczego> PJo < nie chce Mnie Polecić w swojej firmie Jako Fachowca ...
---
NIE ...
Nie warto rozdrapywać zabliźnionych ran ...
---
Napiszę tylko tyle , że jak zobaczył Moje Doświadczenie Zawodowe , to ze strachu podał telefon do konkurencji jako Swój ... !!! .
---
I musiał minąć prawie rok , zanim To Oszustwo się Wydało Przez Przypadek ...!
---
Niech tam ...
---
I tak znajdzie się Na Tym Forum , Ktoś naprawdę Życzliwy u którego w Firmie będzie wolny Etat dla takiej Osoby jak JA ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
ZAKUTY ŁEB napisał:To czego jeszcze nie zwerbowales purpurowego krajana do swojej firmy? Przecierz to fachowiec nad fachowce, za te 175kr to by poszedł jak kot na drzewo...

...Zły, niedobry rodak.... :-P

Ja tobie odpowiem dlaczego> PJo < nie chce Mnie Polecić w swojej firmie Jako Fachowca ...
---
NIE ...
Nie warto rozdrapywać zabliźnionych ran ...
---
Napiszę tylko tyle , że jak zobaczył Moje Doświadczenie Zawodowe , to ze strachu podał telefon do konkurencji jako Swój ... !!! .

Bezsensowne tłumaczenie....

Jak ktoś mając aż tak "mocne" doświadczenie zawodowe szuka pracy przez protekcje innej osoby?

Dobrzy fachowcy znajdują prace od ręki, a specjalistów to praca sama szuka.....a ty dziadygo jesteś popierdułka nie fachowiec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Zakuty łeb napisał:Bezsensowne tłumaczenie....
Jak ktoś mając aż tak "mocne" doświadczenie zawodowe szuka pracy przez protekcje innej osoby?

Bezsensowne to jest to co sam napisałeś .
Co innego jest być Dobrym Fachowcem , a co innego jest znać Dobrze Język Norweski , o angielskim nie wspomnę .
---
JA zakuty łbie , przyjechałem do Norge ...
Gdy Miałem na Karku 51 - Lat ... ! / PIĘĆDZIESIĄT JEDEN LAT / .
- ILE TY MIAŁEŚ ? -
---
Mnie w szkole uczono tylko rosyjskiego ...
---
Nie jechałem do Norge Tak jak ty za chlebem , w Polsce jadałem bułeczki ...
Przyjechałem Tu na delegację i zostałem .
---
Niestety , jednak z norweskim mam kłopot i nijak Mi ten język , nie chce się zagościć w Mózgownicy na tyle by nim bezproblemowo władać .
---
Bez sensu czepiasz się Mnie na każdym kroku , jak zwykła niedopita KURWA pijaka , by dał jej dryna ...! .
---
Gdybym nie był Tym , za kogo się Uważam ... !
To Norweska Firma ,nie trzymała by Mnie nawet Tygodnia zakuta pało ...
A co dopiero SIEDEM LAT ... !!!
SZUKAM PRACY w Innej firmie , bo Tu gdzie robię , Właściciele powoli przebranżawiają się na agroturystykę i odstępują większość zleceń ... które mieli do tej pory ...

Masz coś jeszcze pajacu patentowany do Mnie !?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Zakuty łeb napisał:Bezsensowne tłumaczenie....

Mnie w szkole uczono tylko rosyjskiego ...
---
Nie jechałem do Norge Tak jak ty za chlebem , w Polsce jadałem bułeczki ...
Przyjechałem Tu na delegację i zostałem .
Gdybym nie był Tym , za kogo się Uważam ... !
To Norweska Firma ,nie trzymała by Mnie nawet Tygodnia zakuta pało ...
A co dopiero SIEDEM LAT ... !!!
[/color]

Minie rosyjskie i niemieckiego i co z tego?

Nie przyjechałem do NO za chlebem, a podróżując sobie z kraju do kraju tam gdzie mi się zachciało wyjechać i jak trafiała się oferta pracy to ruszałem w drogę..

Jak nie miałem pracy niecałe trzy miesiące będąc na zasiłku (gdzie większość firm gdzie składałem CV mówiła że jak będą mieli więcej pracy to mnie biorą), to już patrzyłem co jest gdzie indziej ewentualnie powrót do firm w poprzednich krajach bo tam mam zawsze otwarte drzwi jak tylko maja pracę...

Pracy zawsze szukam sam i nie chciałbym żeby ktokolwiek mnie gdzieś wkręcał bo sam pracuje na swoją reputację i gdyby mi się nie podobało rzucam wszystko w kąt i zawijam się nie robiąc nikomu koło pióra...

Gdybyś był tym kimś za kogo się uważasz to nie skomliłbyś na forum o pracę, tylko pracował, a tak jesteś pierdołą z gromadką kotów....

Firma trzyma ciebie siedem lat bo gdzie znajdzie takiego barana co to co zima siedzi na premitteringu (ostatnio zima to już od sierpnia w twoim przypadku) ... może baranie załapiesz się do tego gospodarstwa agroturystycznego na pełny etat....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał: podróżując sobie z kraju do kraju tam gdzie mi się zachciało wyjechać i jak trafiała się oferta pracy to ruszałem w drogę...
Nigdy nie miałem potrzeby ani zamiłowania , szwendania się po Świecie ... !!! .
---
Każdy ma Inny Cyrk i swoje zabawki ...
---
Ty masz swoje ...
A Ja mam swoje ...
---